tisdag 2 september 2014

Månadsrapport - Augusti

Lästa böcker:
Angelfall - Susan Ee
Silver Shadows - Richelle Mead
The Evolution of Mara Dyer - Michelle Hodkin
Outpost - Ann Aguirre
The Infernal Devices: Clockwork Angel - Cassandra Clare
Throne of Glass - Sarah J. Maas

Böcker på engelska: 6
Böcker på svenska: 0
Totalt: 6

Bästa boken:
 
Silver Shadows av Richelle Mead
Throne of Glass av Sarah J. Maas
Silver Shadows infriade alla mina förväntningar och lite mer därtill. Throne of Glass tog mig med storm, det var kärlek redan från de allra första sidorna.

Störst överraskning:
The Evolution of Mara Dyer av Michelle Hodkin
Den första delen i serien blev utnämnd min största besvikelse förra månaden, så jag blev riktigt förvånad när jag tyckte mycket mer om uppföljaren.

Störst besvikelse:
The Infernal Devices: Clockwork Angel av Cassandra Clare
Efter att ha läst och älskat del ett till tre i The Mortal Instruments var mina förväntningar ganska höga, men till skillnad från Silver Shadows infriades de inte här. Jag förklarar varför i min recension, som borde dyka upp nu i veckan.

Kommentar: Ja, det blev inte så mycket läst den här månaden heller. Detta beror på att jag har flyttat och att nollningen på min högskola har dragit igång, vilket har tagit upp väldigt mycket tid de senaste dagarna. Men jag känner mig ändå ganska nöjd med det jag har hunnit med i augusti, alla böcker jag har läst har varit bra.

Vad som väntar i september: Eftersom undervisningen har börjat nu har jag ingen aning om hur mycket eller lite tid jag kommer ha att läsa. Men jag läser i alla fall just nu On the Fence av Kasie West, så den kommer jag definitivt hinna läsa ut. Jag vill gärna läsa Horde av Ann Aguirre, den sista delen i Razorland-trilogin och fortsätta med Throne of Glass-serien. Sedan finns det även en del nya releaser som lockar, allra mest The Mirror Empire av Kameron Hurley och Lark Rising av Sandra Waugh.

Vilken var den bästa boken ni läste i augusti och vilken/vilka ser ni fram emot att läsa i september?

2 kommentarer:

  1. Silver Shadows var bästa boken för mig i augusti, och i september ser jag mest fram emot Heir of Fire av Sarah J. Maas, Unmade av Sarah Rees Brennan, The Perilous Sea av Sherry Thomas, och Lark Rising av Sandra Waugh. :)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Silver Shadows är verkligen helt fantastisk, väl värd väntan. :) Jag hoppas att de böckerna lever upp till dina förväntningar! :)

      Radera