fredag 3 oktober 2014

Månadssammanfattning - September

Lästa böcker:
On the Fence - Kasie West
Horde - Ann Aguirre
Crown of Midnight - Sarah J. Maas
We Were Liart - E. Lockhart

Böcker på engelska: 4
Böcker på svenska: 0
Totalt: 4

Bästa boken:
Crown of Midnight av Sarah J. Maas
Helt fantastisk från början till slut. Ännu bättre, i mitt tycke, än Throne of Glass, den första delen i den här serien.

Störst överraskning:
We Were Liars av E. Lockhart
Jag förväntade mig verkligen inte hur vackert skriven den här skulle vara eller hur känslomässigt engagerad den skulle göra mig.

Störst besvikelse:
Ingen. Jag har läst få böcker den här månaden men jag har varit jättenöjd med dem alla.


Kommentar: Det är blev en dålig läsmånad på grund av att jag började läsa på högskolan och plötsligt fick mycket annat att tänka på. Just nu känner jag att jag har kommit i ordning med allt, men det är svårt att säga om det kommer hålla i sig, särskilt som det kommer bli dags för examination av mina första två kurser i slutet av oktober. Jag hoppas kunna läsa mer i den här månaden men vi får se.

Vad som väntar i oktober: Just nu läser jag Lark Rising av Sandra Waugh, vilken jag kommer bli klar med inom kort. Sedan måste jag verkligen läsa Heir of Fire, del tre i Throne of Glass-serien av Sarah J. Maas. Egentligen skulle jag ju ha läst The Mirror Empire av Kameron Hurley i september, men det blev inte av, så jag vill gärna hinna med den i oktober i stället. Snow Like Ashes av Sara Raasch är en efterlängtad bok som släpps den här månaden, så den hoppas jag att jag hinner med också.

Vilken var den bästa boken ni läste i september och vilken/vilka ser ni fram emot att läsa i oktober?

1 kommentar:

  1. Det ska bli så kul att se vad du tycker om Heir of Fire sen. Och jag ser även fram emot en recension på The Mirror Empire när du läst den. Det är en bok jag är supernyfiken på. :)

    SvaraRadera